O nama

Kao rijeka Jonathan Swift-a Pocetak velikih dogadjaja je – kao izvor velikih rijeka – cesto nezamjetljiv i mali, rekao je Jonathan Swift, slavni anglo-irski pripovjedac.Tako i Radio Urnebes svoj pocetak moze usporediti sa izvorom jedne rijeke, ciji je pocetak bio mali i nezamjetljiv, dok vrijeme nije ucinilo svoje, te se ova mala rijeka pretvorila u veliku i znacajnu, sa vaznim mjestom u svom krajoliku – krajoliku nasega world wide web-a..

Ideja Radia Urnebes dolazi od naseg Zokija , osnivaca i vaznog “dijelica” naseg radia urnebes, koji je svojim trudom i voljom pomicao buducnost Radia urnebes svakim danom prema gore. Svojim prvobitnim idejama za design, reklame i odrzavanje naseg radia, Zoki je u prvim fazama izrade Radia Urnebesa igrao najvecu ulogu. Nas zabavljac i najvazniji "Voditelj Zoki", koji je mnoge slusatelje zabavio svojim programom i odusevio svojim talentom i otvorenosti prema svojim slusateljima/icama, koji je svake noci uspjeo da raspolozi mnoge tuzne duse i jos vise odusevi one sretne. Naravno, nista u zivotu nije lako, a zar bi i bilo zanimljivo da je tako?Radio Urnebesa je se svojim tokom puno puta zaustavljala na raznim preprekama, koje je ipak snagom svog team-a lako savladala, ciji duh nikad nije klonuo te je s tim samo jos jaci postajao.Svojim novim idejama team Radia Urnebesa je se potrudio da svojim slusateljima/icama omoguci sto bolji vizualni i akusticki ulaz na valove naseg radia.

Trudili smo se da nasim posjetiteljima/icama omogucimo sto bolje stranice, u cijem sadrzaju ce se ugodno osjecati, te bolju kvalitetu zvuka i s tim povezane zabave na nasem radiu. Danas je team jako ponosan na sve uspjehe ali i na padove, jer su nam bas oni omogucili da budemo tu, gdje se trenutno nalazimo, te da nasa rijeka postane velika i znacajna, bas kao rijeka Jonathan Swift-a.

ZOKI

Aug 28Th, 2016

Vlasnik Radija i nas voditelj koji je zaduzen za kopletnu organizaciju radija